Terug

Watertuin partner Sportgala

De Watertuin verzorgt het official diner voor sponsoren en partners voorafgaande aan het eerste Sportgala Nissewaard. Eigenaar Xu Dong Sun van De Watertuin, Jantien Vuijk van Theater De Stoep en Flip van Betuw vanuit de organisatiecombinatie Rush Events/Fast Forward bereikten donderdag overeenstemming over de samenwerking voor maandagavond 11 december. De Watertuin is in Spijkenisse uitgegroeid tot een begrip.

Bijna de gehele eerste verdieping boven Roobol, Keukenconcurrent, Lampidee werd getransformeerd en gerestyled tot een natuurlijke en sfeervolle culinaire oase. De opvallende hoge, rustieke entree met houten lambrisering en palmen lokt gasten al snel naar boven. Binnen valt het centraal gelegen, verhoogde houten paviljoen meteen op. Door sfeervolle hanglampen aan de houten balken waant iedereen zich in De Watertuin direct in een Oosterse ambiance. Het stijlvolle houten paviljoen is gebouwd op een vijver met diverse Koikarpers die de gasten kunnen voeren met speciaal Koikarper voer.

Er is in De Watertuin volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout, maar ook veel planten en orchideeën. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote en industriële royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een karakteristiek bonsaiboompje. Voor de kinderen is er in het restaurant een grote indoor speelkamer aanwezig en een aparte rookruimte voor de volwassen ontbreekt ook niet.